Creditul negarantat
Creditele negarantate sunt imprumuturile de nevoi personale cu sume cuprinse intre 3.000 de lei si 10.000 de lei si o perioada de rambursare de 6 luni pana la 60 de luni.
Cine poate aplica ?
Persoanele care pot beneficia de acest credit sunt persoanele fizice care pot aduce un codebitor, iar impreuna cu acesta indeplinesc urmatoarele:
$
Venituri
Persoanele care solicita creditul au venituri salariale sau din pensie si incaseaza aceste venituri intr-un cont bancar.

Dovada venit
Pot dovedi veniturile prin incasarea lor intr-un cont bancar pentru care pot aduce, initial, extrasele de cont si, ulterior, adeverinta de salariu/talon de pensie.

Domiciliu
Au domiciliul in municipiul Bucuresti sau judetul Ilfov sau au locul de munca stabil in Bucuresti.

Documente necesare
Analiza dosarului dureaza maxim trei zile lucratoare daca exista urmatoarele documente:
Copie C.I./B.I. (buletin);
Extrasul de cont complet pe perioada ultimelor 6 luni, atat al debitorului cat si al codebitorului;
Adeverinta de salariu/talon de pensie.
Nu lasa banii sa fie o problema !

Care sunt costurile unui
credit negarantat ?
Dobanda anuala a creditului de 25%, comision de administrare de 3% din suma acordata, comision de analiza in suma de 800 lei, comision de rambursare anticipata de 1% pentru primii ani si 0.5% pentru ultimul an.
IFN TOP CREDIT FINANCE SA acorda credite de consum fara garantie pe baza contractului de credit ce va contine un debitor si un codebitor persoane fizice cu salariul si/sau pensia incasata pe card sau intr-un cont cu un domiciliu stabil in Bucuresti/Ilfov sau cel putin cu loc de munca in Bucuresti/Ilfov.

Rata dobânzii este fixa pe toata perioada creditului si este de 25% pe an calculandu-se dupa formula:

D = (S * RAD * 30 zile)/360*100, unde: S = sold credit; RAD = rata anuala a dobanzii.

Pentru calculul dobanzii se ia in considerare anul cu 360 de zile si luna cu 30 de zile.

Durata contractului de credit poate fi cuprinsa intre 6 luni si 60 luni.

Formula de calcul a DAE:

unde:

— X este DAE:
— m este numărul ultimei trageri;
— k este numărul unei trageri, astfel 1 ≤ k ≤ m;
— Ck este valoarea tragerii k;
— tk este intervalul, exprimat în ani şi fracţiuni de an, dintre data primei trageri şi data fiecărei trageri ulterioare, astfel t1 = 0;
— m’ este numărul ultimei rambursări sau al costurilor suportate;
— l este numărul unei rambursări sau al costurilor suportate;
— Dl este valoarea unei rambursări sau a costurilor suportate;
— Sl este intervalul, exprimat în ani şi fracţiuni de an, dintre data primei trageri şi data fiecărei rambursări sau costuri suportate.

La calculul DAE s-a luat in considerare urmatoarea ipoteza suplimentara : În cazul în care prin contractul de credit se acordă Imprumutatului libertate în privinţa efectuării tragerilor, se consideră că valoarea totală a creditului este trasă imediat şi în întregime.

-Valoarea ratelor poate fi fixa sau descrescatoare astfel dupa cum se doreste sa se opteze;
-Valoarea totală plătibilă de către consumator variaza in functie de suma creditata – a se vedea exemplul de calcul reprezentativ;
-Numărul ratelor poate fi cuprins intre 6 si 60;
-Creditul se acorda numai in lei;
-Imprumutatul are posibilitatea de a încheia un contract de asigurare pentru risc financiar de neplată.
-Valoarea totală a creditului – variaza in functie de solicitarile Imprumutatului si posibilitatile acestuia de rambursare a creditului;

Exemplu reprezentativ de calcul: pentru un credit de 10.000 lei cu o dobanda fixa de 25% pe an pe o perioada de 60 luni (5 ani) cu plata in 60 rate lunare egale, DAE este de 33.53%, totalul de plata lunar este de 293.51 lei, comision de analiza 800 lei, comision de administare 300 lei platibil o singura data la acordarea creditului, iar valoarea totala platita de Imprumutat este de 18.710,60 lei.

Veniturile dumneavoastra pot varia.
Va rugam sa va asigurati inainte de incheierea unui credit de consum cu garantie imobiliara ca veti putea achita ratele lunar in cazul in care veniturile dumneavoastra vor scadea.

Comisioane percepute:

– comision de analiza 800 lei
– comision de administrare in procent de 3% este calculat ca procent aplicat la soldul curent al creditului de la data tragerii creditului urmand a fi platit o singura data la acordarea creditului
– comision de rambursare anticipata 1% pentru primii ani si 0.5% pentru ultimul an.

Alte costuri: nu exista.

TOP CREDIT FINANCE este o institutie financiara nebancara inscrisa in Registrul general al I.F.N.-urilor care ofera produse si servicii de creditare pentru persoane fizice si finantari pentru companii. Ne bucuram sa oferim credite unei categorii vaste de persoane, aici incluzand persoanele care au venituri nedovedibile, cele care sunt in Biroul de Credit sau pensionari. Politica de confidentialitate
0730 915 403
LUNI-VINERI INTRE 09:00 - 18:00

Strada Viesparilor nr.26, Sector 2, Bucuresti
contact@creditrapidipotecar.ro
© IFN TOP CREDIT FINANCE 2021